發新話題 Report thanks

港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)

引用:
原帖由winwin0829於2010-2-21 09:46 發表港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)圖片1
天水圍真係好搶手
我都得係AR
我都想要天水圍AR

希望各位留意

各位:

希望大家明白,俾大家係個帖度交換,主要係想方便大家.
而我亦一早聲明左,係這個帖內只可以講交換,不可以提及任何金錢,或要求對方留個人資料.
如果大家有需要售賣,請自行到交易廣場出帖.

或者我試試,整個帖出嚟,list出大家所有既,及想交換既野.
但大家要俾時間我,睇睇是否整到.

如果再有任何人犯規,我會立即發出警告.

超級版主mercurywong

回覆179# mercurywong 的帖子

辛苦你了!

嘻!我暫時冇野要,你唔駛整我o個份!

想換天水圍車票

現在有

坑口站2 張
大埔墟1 張
東涌站1張
機場快線半價1 張
零食物語$10現金優惠1 張

有興趣PM 我

update my record :
2張機鐵半價
6張迪士尼
2張BEARD PAPA'S/COCO FRANS $3 CASH COUPON
1張大埔墟
2張坑口
1張東涌
2張龍島$10現金優惠
1張鴻福雀$25自家湯現金優惠

睇下你地有無天水圍可以同我換啦~如果有,請PM我,TKS~

我想要港鐡MTR Shops $5現金券,歡迎交換,請pm我.thanks!

東涌- 4張
天水圍- 7張
迪士尼- 3張
大埔墟- 2張
坑口- 1張

update on 1/3 2:00 (353號帖)

這個list只想方便大家,不能保証能夠換到,及換到的能否正常使用,希望大家可以明白.

請各位留意,假如你係交易區出帖售賣的話,我就會係list度取消你的紀錄,希望各位明白.

港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)圖片2

港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)圖片3

港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)圖片4