發新話題 Report thanks

港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)

有問題有問題!!!佢個張野到話要用八達通用埋張紙(張紙到有八達通卡號=.=)一齊去換..咁可能一定要係自己去拍卡個張八達通wo..同埋換完之後就要即刻用..咁係咪應該佢要防止我地咁樣換呢..><有冇人去問過

引用:
原帖由~小青~於2010-2-21 21:36 發表港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)圖片1
有問題有問題!!!佢個張野到話要用八達通用埋張紙(張紙到有八達通卡號=.=)一齊去換..咁可能一定要係自己去拍卡個張八達通wo..同埋換完之後就要即刻用..咁係咪應該佢要防止我地咁樣換呢..>...
~小青~,我之前都有你呢個問題,不過,睇左幾個會員都試過換車票,唔駛用拍卡果張八達通,所以,我都放心,而今日我都親身去試過,真係唔需要用拍卡果張八達通都換到車票的,所以,你可以放心呀~

回覆198# mercurywong 的帖子

wa~~辛苦晒小魔怪呀
我有少少update呀,麻煩你.
(我係#164)

回覆 201# simpleka 的帖子

搞掂,但你係#162

引用:
原帖由jc120906於2010-2-21 22:30 發表港鐵全程有獎有愛成雙有獎活動(至3月14日)(交換名單於#184)圖片2

~小青~,我之前都有你呢個問題,不過,睇左幾個會員都試過換車票,唔駛用拍卡果張八達通,所以,我都放心,而今日我都親身去試過,真係唔需要用拍卡果張八達通都換到車票的,所以,你可以放心呀~...
@@原來係咁...thz你答我丫=]

回覆 202# mercurywong 的帖子

係喎...thanks~

thank you 版主AR

版主我有問題AR
係唔係有RENEW就PM你AR