發新話題 Report thanks

[綜合優惠] free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)

在landmark這種高級的地方換sample
我會唔好意思,不過多謝大家share可以換到咩啦~

佢要我SHOW CARD...我冇帶,我比電話NO.佢佢都黑面...話CHECK 唔到..我R 晒頭.成日都係咁.次次都係黑我面,我著得唔靚啫.

琴日去買野做左MEMBER啦!

今之真係好開心,雖然洗左$2010,但係買既野真係物超所值,點解我0甘講呢?因為SHU個BA話我知,買夠$1000減$100.佢走去計數時問我仲有無野買,我話有呀!佢就話不如你買埋一次話埋單,0甘就會減$200啦!姐係話買$2200都係俾$2000姐,所以今之真係連MENARD都有9折喎!
最抵既係佢既迎新禮物果兩支野,其實佢沖涼同BODY LOTION都係有3種俾你選擇,仲即時BOOK埋FACIAL,BLU SPA D BA都幾好,起碼語氣同態度都好好!仲要係有2個BA同一時間服侍你呀麻!
之前見到個SIS買SHISEIDO同唔知咩都過$2000,但係聽佢講都無提過有得減,所以SHU既BA都幾好呀!起碼你去換咩都唔洗SHOW CARD先呀!

附件

呢個就係特價果兩SET野啦!本身一SET送一支,但係我去到太古睇到佢地送3支,所以多口問,果時有個男BA,SERVICE ...

買左2盒眼影送左個盒,估唔到都仲有得送喎!

呢SET就係令外買多$700送既GIFT

呢D就係佢令外俾我既SAMPLE啦!

呢支係用左$760買既SET裝,新果支下個月先攞得!仲送左幾張COUPON俾我,不過對我黎講無咩用,因為我唔會買多過$ ...

呢兩份係迎新禮物,有一支油沖涼,一支BODY LOTION,仲可以BOOK埋佢話值$12XX既FACIAL,都成個鐘0家!估唔到佢既 ...

呢D就係響呢到PRINT出黎所換到既,其實我都唔知仲有無,因為實在唔知邊袋打邊袋,我只係知道YSL同DIOR我無換, ...

恭喜你呀,candy姐,買左咁多心頭好,仲攞左咁多samples............真係好壯觀呀,好就仲未換blu spa既gift,諗住遲d至用佢既free facial..............你應該攞埋ysl同dior嘛,dior佢俾左支eye cream我呀..............

咦??點解你拎到lancome既7 days sample既??HN唔係話no stock 架咩??

引用:
原帖由Chee於2009-7-17 13:35 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片1

van cleefs arphels
我都換到

引用:
原帖由miji於2009-7-17 17:22 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片2
恭喜你呀,candy姐,買左咁多心頭好,仲攞左咁多samples............真係好壯觀呀,好就仲未換blu spa既gift,諗住遲d至用佢既free facial..............你應該攞埋ysl同dior嘛,dior佢俾左支eye cream我呀..............
...
係喎!佢好似話無貨喎!我就係連響太古攞既sample都放埋落去影囉!
你都有買野呀?有無減$200俾你呀?
唉!!!我走上走落來回都6次啦!走到都唔記得換!dior eye cream我又唔記得print埋去換喎!失敗!!!

我冇買shu,所以冇得減$200..........呀,唔緊要,遲d8月5日去攞versace,順便攞埋dior囉.............我地以後都有大把HN Beauty既jetso喇,yeahhhh