發新話題 Report thanks

[綜合優惠] free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)

引用:
原帖由sorpigshan於2009-7-15 16:16 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片1
多謝你的提醒呀,因為我朋友就試過登記,不過未知有否收到promotion,
不如我取消個LINK,等其他sis唔好攪錯先得....
Oh my god,I just registered.

儲定錢,留返聖誕節去買先,順便join members

引用:
原帖由Co_co於2009-7-15 16:37 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片2
無所謂.今日你買同攞o既都可以用到幾個月
而且仲可以將自己打扮到靚靚,都值得o架
其實都真係抵既,因為HL佢實在太多野換啦!最鬼衰既係,DIOR係一定要HL MEMBER先換得,唔係因為佢,之前我唔洗白行啦!不過唔緊要,佢今次買滿$2000,仲有野送,赤一次,之後佢做既PROMO,又可以換SAMPLE,真係咩都抵番哂啦!

買dior 一樽花蜜晚霜加少少化妝品就搞掂啦

引用:
原帖由sorpigshan於2009-7-15 16:16 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片3
多謝你的提醒呀,因為我朋友就試過登記,不過未知有否收到promotion,
不如我取消個LINK,等其他sis唔好攪錯先得....
香港HN係由廸生做代理o架
http://www.dickson.com.hk/brands.html

唔關英國嗰邊事

引用:
原帖由Olivia_hohk於2009-7-15 16:42 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片4
買dior 一樽花蜜晚霜加少少化妝品就搞掂啦
嘩,mud樽花蜜晚霜咁貴架

回覆74# Olivia_hohk 的帖子

聖誕節會唔會有類似優惠???
今次真係好多嘢送

p.s.:hn dior 個化妝姐姐幾nice o架