發新話題 Report thanks

[免費試用] 資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)

引用:
原帖由Co_co於2009-6-9 11:51 發表資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)圖片1

其實俾得非會員參加,你都控制唔到參加者帶d咩人嚟.可能係會員,可能係阿婆.
點都好,估唔到連資生堂o既ba都咁對d客.失望
我係估5到佢敢無禮貌
其實我一問時...
你話full咗啦敢咪算囉
點解要審完犯敢然后又同我敢講
即係無論我話係member or non member
最后都係話無啫...
敢駛乜敢樣ar

之前我去過我係會員,個BA好求其,只係同我化妝,都冇教咩技巧,咁我洗鬼來咩,一啲都學唔到野,仲要山長水遠咁去到.好失望

唉~~以家對呢間野好鬼失望~~

以家都唔可以有waiting list~唉~~
愈來愈衰!

引用:
原帖由tinggg於2009-6-9 20:15 發表資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)圖片2
又full左=-=上次果個入waiting list 好似冇晒聲氣咁
上次果個同呢個唔同0家!上次果個一定要係MEMBER,而呢個一定要唔係MEMBER,今次呢個其實月頭開左幾班響NIGHT,而上次果個我諗係講SKINCARE多啦!今次呢個係教你MAKEUP既!

引用:
原帖由Emily_Ling於2009-6-9 23:15 發表資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)圖片3
其實好多時唔係淨係呢度先有人POST JETSO,
同埋可能個個報完同FD講,好快就會滿...
而且,化妝班又唔係淨係for getjetso member join既....
點解D人一報唔到就要鬧....
今次唔得咪下次囉~~...
yes....yes...
我都係呢個心態...
5得or 無就next time...
無論sample or course都係
長換、長開長有

但覺得無論乜brand既ba
佢地d態度真係要改下

引用:
原帖由Emily_Ling於2009-6-9 23:15 發表資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)圖片4
其實好多時唔係淨係呢度先有人POST JETSO,
同埋可能個個報完同FD講,好快就會滿...
而且,化妝班又唔係淨係for getjetso member join既....
點解D人一報唔到就要鬧....
今次唔得咪下次囉~~...
agree..又唔係得呢個forum post,位又得個幾十個,好易滿遮
其實大家上黎都係share著數,呢d著數又多數唔使錢,拎到固然開心,拎唔到都無需激心丫,每次都總有人得到有人得唔到,點解要鬧呢

引用:
原帖由taltal於2009-6-10 00:03 發表資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)圖片5

agree..又唔係得呢個forum post,位又得個幾十個,好易滿遮
其實大家上黎都係share著數,呢d著數又多數唔使錢,拎到固然開心,拎唔到都無需激心丫,每次都總有人得到有人得唔到,點解要鬧呢...
講得好,但呢間野愈來愈唔掂~d態度好差~~

thanks