發新話題 Report thanks

[免費試用] 資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)

昨日去金鐘西武換粉餅,BA問我有冇興趣參加彩粧研習班.非會員都可以參加.
仲有好多名額,有興趣就要快手喇

詳細資料
日期:2009年8月1日(星期六)
時間:14:30 - 16:30 或17:00 - 19:00
地點:資生堂美容中心
銅鑼灣新寧道8號民安廣場2期1樓(銅鑼灣地鐵站F出口)
費用:全免
報名時間:星期日至三10:30 - 20:00
星期四至六10:30 - 21:00
內容:1.講解SHISEIDO MAQuillAGE "M之法則"
2.SHISEIDO MAQuillAGE 3D 彩粧示範
3.皮膚護理研習及指導
4.輪廓化粧指導及SHISEIDO MAQuillAGE 全新3D彩粧實習
5.出席者均可獲贈資生堂產品試用裝乙套

可攜同一位親友出席SHISEIDO MAQuillAGE "M之法則"3D彩粧研習班,如想報名,可致電2971 3764或親臨金鐘太古廣場西武資生堂專櫃.名額有限,先到先得.
如果您喜歡這個優惠,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

呢個我之前報左啦!佢會俾封信你去換野,不過只限CWB果3間分店,如果係MEMBER,我都諗住今個星期六去買野!

今次開兩班,每班三十人
五點鐘果班好似只剩六個位

啱啱打咗去
個ba玩嘢
佢話呢個班只for非會員…
會員5可以參加…
我問敢非會員帶埋我得5得..
佢話5得
然后話5可以就敢打嚟約
要有信先可以
痴痴地…for非會員又點會有信ar
5去你個度買嘢又點會知ar
有無人係book度ga

引用:
原帖由patty121於2009-6-9 11:10 發表資生堂MAQuillAGE彩粧研習班(8月1日)圖片1
啱啱打咗去
個ba玩嘢
佢話呢個班只for非會員…
會員5可以參加…
我問敢非會員帶埋我得5得..
佢話5得
然后話5可以就敢打嚟約
要有信先可以
痴痴地…for非會員又點會有信ar
5去你個度買嘢又點會知ar
有無人係book度ga ...
冷靜d
第一,你唔話係會員,佢點知(大把人同名同姓)
第二,打電話book o左...之後六月內去金鐘到俾番個名同電話佢check(電話報名時留果個)...check完就會俾封信你
就係要拎依封信去上堂

個course full 咗喇~~~~....個ba仲話要親身報名喎

係啊~FULL 左啦~

thanks