發新話題 Report thanks

[免費試用] 生活易答問題送悅榕莊水凝美白面部護理或極速纖體護理(至2月28日)

會唔會勁SELL架!?

引用:
原帖由monbb於2009-2-19 01:53 發表生活易答問題送悅榕莊水凝美白面部護理或極速纖體護理(至2月28日)圖片1
會唔會勁SELL架!?
當然會勁sell 啦
我買o左1萬蚊
第2次去時又昆多我1萬...見我肯落疊又再氹多5千
而家只係想快d 用晒佢

機器係有既
but 求其o羅
而且勁難book 位
落疊後第1次book 時....話遲d 覆我...
結果過o左幾日....到我想做既o個個時間既早一個鐘先至打俾我話有位

之後打到book 都冇位
要問佢邊日+幾點有位至book 到
最近呢次...我星期二做完
book 之後一個星期....佢逐日睇.....要到星期四先至有位

如果你之後可以非煩忙時間去做既話
或者會易book d 既卦

引用:
原帖由monbb於2009-2-19 01:53 發表生活易答問題送悅榕莊水凝美白面部護理或極速纖體護理(至2月28日)圖片2
會唔會勁SELL架!?
不過我同事試做過
面黑d 都可以全身而回既

引用:
原帖由shemale於2009-2-19 11:57 發表生活易答問題送悅榕莊水凝美白面部護理或極速纖體護理(至2月28日)圖片3

當然會勁sell 啦
我買o左1萬蚊
而家只係想快d 用晒佢

機器係有既
but 求其o羅
而且勁難book 位
結果過o左幾日....到我想做既...
你係keep fit 定facial 呀?

我係佢到join左好多次facial 都無sell 用好好service 喎.

引用:
原帖由shemale於2009-2-19 11:57 發表生活易答問題送悅榕莊水凝美白面部護理或極速纖體護理(至2月28日)圖片4

當然會勁sell 啦
我買o左1萬蚊
而家只係想快d 用晒佢

機器係有既
but 求其o羅
而且勁難book 位
結果過o左幾日....到我想做既...
嘩...你都好有錢wor

引用:
原帖由tansilvia於2009-2-19 12:18 發表生活易答問題送悅榕莊水凝美白面部護理或極速纖體護理(至2月28日)圖片5

你係keep fit 定facial 呀?

我係佢到join左好多次facial 都無sell 用好好service 喎.
咁你又覺得點好法?
可以detail d ,巨體d 講嗎?
淨係一句好service 好空氾喎

我幾個朋友都join o左
都係次次sell
而家已經冇sell 我了

我買course 時將部分轉移去另一間分店做
另一間分店就冇sell 過我

我同事上次試做時
去到時等o左半粒鐘...呢半粒鐘已經不停咁sell
點知之後話o個間分店冇人做
&then 帶o左佢去第二間分店做
之後又繼續再等
衰到連衫同鞋都話唔駛換

佢o個次去射頻既
仲衰到做既時候叫佢加$做呢樣o個樣
我同事已經嬲到爆架啦
最後梗係唔加$啦

同場有d 買o左course 既客都叫我同事試下好啦
又係勁難book 時間又盛既咁

佢其中一個員工(一個o者....現時遇過其他既都ok)
佢幫我做時...我做纖體時除衫的
佢唔係幫我拎d 衫架
係叫我自己放o係chair 度架
眼鏡都係叫我自己放
心諗:家陣我有病咩...驚俾人惹就唔好做呢行啦...嬲爆!
我幫襯過咁多間唔同美容院都唔會咁樣"吩咐"客人做野既

我做完一樣野要去toilet ...我話去返locker o個度等佢
佢又唔俾
要我o係toilet 門口等佢
但係佢又唔知其他d 小姐帶o左我去另一邊既toliet 喎

點知又經常都係呢個人serve 我...奇!
又有一次佢幫我做facial
按shoulder &neck 時求其到呢
只係有2-3吋手指位"high"到我背脊

仲有就係佢搽lotion ,eye cream 時又係求其到爆...
我返去換衫時照鏡睇下佢又整成點...
點知成撻白色eye cream o係雙眼度(2隻眼都係)
eye cream 未搽勻唔得止...
仲整埋落我雙眼度搞到我勁"醃"眼+流眼水
如果行規係咁先至叫"服務好"既話我冇野講o羅
算我見識少啦~!!

我而家已經落booking 時講明唔好再按排o個個人俾我~!!!

奇怪既係點解我識親既人與你既feedback 都相差咁遠既
唔通我&我d 朋友特別"yim "尖?

定係你冇遇過o個個人卦

13 12
thanks