發新話題 Report thanks

[綜合優惠] free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)

其實HL買幾多$先可以做MEMBER?我唔記得$2000定$3000,最衰又唔可以儲單呀!
呢個PROMO今日開始喎!我諗陣間就好多SIS上黎講邊間換得,邊間要SHOW CARD啦!DIOR就唔洗講一定要SHOW CARD啦!
間間都唔洗,係呢間勁衰,如果我要開ACC,我一定唔會買DIOR,SHU都有D機會!

引用:
原帖由candyseiren於2009-7-15 10:39 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片1
其實HL買幾多$先可以做MEMBER?我唔記得$2000定$3000,最衰又唔可以儲單呀!
呢個PROMO今日開始喎!我諗陣間就好多SIS上黎講邊間換得,邊間要SHOW CARD啦!DIOR就唔洗講一定要SHOW CARD啦!
間間都唔洗,係呢間勁衰,如果我要...
一日內係各counter共買滿$2000,就可以開join member啦

VIP: G2000 7折, Mango 9折, Rabeanco 85折, Staccato, Mastina, Dermes
好帖請給心心

引用:
原帖由candyseiren於2009-7-15 10:39 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片2
間間都唔洗,係呢間勁衰,如果我要...
原來係一日內買滿$2,000...........其實可以趁今次promotion買夠$2,000再攞埋佢過$2,000既special gifts都好似幾so,咁以後又可以名正言順咁攞佢d samples,不過好似好赤咁囉.............

引用:
原帖由miji於2009-7-15 10:43 發表free sample @Harvey Nicoles - Dior,estee lauder,...(至8月12日)圖片3

原來係一日內買滿$2,000...........其實可以趁今次promotion買夠$2,000再攞埋佢過$2,000既special gifts都好似幾so,咁以後又可以名正言順咁攞佢d samples,不過好似好赤咁囉................
經濟好個時,join member都無野送架....
而且市道差先有travel kit,facial送...
所以今次真係好抵....

HN差不多每個月都會有EMAIL或者寄promotion card俾member,成日都可以換sample.....

VIP: G2000 7折, Mango 9折, Rabeanco 85折, Staccato, Mastina, Dermes
好帖請給心心

係咪pint out張coupon換,張coupon無話有sample送,去到會唔會無得換樓主可以講多dinformation

wa 好正,今個星期六會去置地,岩哂~thx!
想問sis們,呢個係咪要show member card??

我POST左個SHU既COUPON,呢個可以買兩SET,因為果支筆,佢都好似賣緊$380,而家有塊MASK,油,仲有支SAMPLE送都係$320,我諗買兩SET都唔係好過份姐,跟住再響其他COUNTER買野,真係抵喎!聽日去睇下可唔可以買兩SET先!