發新話題 Report thanks

[免費試用] Fashion &Beauty 送MISSHA The Style彩妝禮品

引用:
原帖由suki_ho於2009-6-16 00:32 發表Fashion &Beauty 送MISSHA The Style彩妝禮品圖片1

我登記左都唔止一個月...
佢都未寄黎....'
我係咪要打電話問一問呢???
要等3個月呀..我都係呀
不過我等到前幾日卮收到+一張GIFT LETTER呀
希望HELP你呀

引用:
原帖由biluvu於2009-6-15 22:59 發表Fashion &Beauty 送MISSHA The Style彩妝禮品圖片2

唔好灰心呀!!!!繼續努力~~~~~~~~~!我都未中~過
但我會努力~~~~
我終於有次中啦...
中咗missha ar

引用:
原帖由miz於2009-6-15 15:06 發表Fashion &Beauty 送MISSHA The Style彩妝禮品圖片3
F&B CLUB會員有禮領獎守則:
1.得獎者請於6月15日至7月13日於辦公室時間內前往[ 香港柴灣利眾街14-16號德昌大廈10樓]領取禮物,逾期則作放棄論
2.得獎者必須出示有效之會員証及身份証明文件以確認身份
3.如須代領,代領...
可唔可以scan 番個page 出黎呀?唔該...
事緣我今日去到新傳媒..嘅時候,個counter 話7月3日(Friday)係last day 換喎,
咁我叫佢再check 多次,answer 都係一樣呀,好唔開心呀...山長水遠去到又拎唔倒......中暑咁呀!!!
Thanks.
...HaVE a nICe dAY....

引用:
原帖由gel於2009-7-8 18:10 發表Fashion &Beauty 送MISSHA The Style彩妝禮品圖片4

可唔可以scan 番個page 出黎呀?唔該...
事緣我今日去到新傳媒..嘅時候,個counter 話7月3日(Friday)係last day 換喎,
咁我叫佢再check 多次,answer 都係一樣呀,好唔開心呀...山長水遠去到又拎唔倒......中暑咁呀!!!...
本身我今日都想去...你拎第286 期既missha the style ?

唉!唔中囉

咁耐都未中過....

引用:
原帖由cherriefok於2009-7-8 21:17 發表Fashion &Beauty 送MISSHA The Style彩妝禮品圖片5
咁耐都未中過....
我寧願自己唔中好過,攪到白行一趟,spend 車錢呀,今日仲超級熱,去到柴灣mtr 出口見34度呀!!
所以我咪上黎睇吓有冇sister 可以post 番個換領日期比我睇囉(換Relvon 滾個人護理用品...沐浴露嗰期),起碼死都死得眼閉!!!
...HaVE a nICe dAY....

thanks