發新話題 Report thanks

Gucci 半價至7折--更新

各位姊妹,宜家Gucci做緊減價...漆皮款個d有半價...部份有7折,新貨同熱賣個d就冇
我噚日都買左個袋...原價5千幾,,,宜家7折左先係$3550...底到爛呀~你地都快d去專門店睇啦!!!~
手快有手慢冇~

7-7-08
hotline個姐姐仔同我講,個on sale冇咁快完~應該做到7月尾...大家唔駛咁急,呢排成日都落雨~遲d去都唔驚啦!!!~

[本帖最後由pigskinwong 於2008-7-811:58編輯]
如果您喜歡這個優惠,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

附件

幾靚喎,
同lv個款一樣 right?

引用:
原帖由 cash001 於 26/6/2008 02:50 PM 發表 Gucci 半價至7折--更新圖片1
幾靚喎,
同lv個款一樣 right?
邊隻LV款呀???

LV 得一個款係同你呢個差唔多既之麻
細size 好似 5千幾

引用:
原帖由 cash001 於 27/6/2008 12:42 PM 發表 Gucci 半價至7折--更新圖片2
LV 得一個款係同你呢個差唔多既之麻
細size 好似 5千幾
兩邊好似索帶feel個隻呀>?

引用:
原帖由 pigskinwong 於 2008-6-28 12:06 發表 Gucci 半價至7折--更新圖片3

兩邊好似索帶feel個隻呀>?
係呀, 就係呢個款啦, 我之前都想買架
heehee因為識人有7折呢, 不過我實在有太多袋啦
買左返黎又唔用........太浪費了

引用:
原帖由 cash001 於 28/6/2008 01:15 PM 發表 Gucci 半價至7折--更新圖片4

係呀, 就係呢個款啦, 我之前都想買架
heehee因為識人有7折呢, 不過我實在有太多袋啦
買左返黎又唔用........太浪費了
你識人LV有7折呀???我想買最普通個隻銀包呀...
唔知可唔可以...呢?!~HEHE

請問你係咪識人係LV做???可唔可以同我問下LV會唔會有on sale既??唔該晒~

24 1234
thanks