發新話題 Report thanks

[其他] 睇下佢結婚金飾幾驚人

睇下佢結婚金飾幾驚人

附件

this pic took in 1997? when gold price was.... 200US?

回復 blueberry 1# 的帖子

唔係呀?! 咁緊要?! 果D係唔係堅野來架?!

話唔定全部都係流野嚟~
WAKAKAKAKAKA..

我見過一個新娘, 佢身上面既金飾, 我諗夠俾屯門一層樓既首期 !

兩邊手臂滿哂之餘, 心口要用一條粗金鍊再掛起 10 對龍鳳扼 !

引用:
原帖由 大B 於 2008-4-24 21:42 發表 睇下佢結婚金飾幾驚人照片1
我見過一個新娘, 佢身上面既金飾, 我諗夠俾屯門一層樓既首期 !

兩邊手臂滿哂之餘, 心口要用一條粗金鍊再掛起 10 對龍鳳扼 !
有冇隻金呀

引用:
原帖由 blueberry 於 2008-4-24 23:57 發表 睇下佢結婚金飾幾驚人照片2

有冇隻金呀
金錶 ?

佢個老公有呀 ~~
仲有好多金鍊同介子添呀~~

19 123
thanks