發新話題 Report thanks

[足球] 1/11 足球賽事賠率

引用:
原帖由 屯門仔仔 於 2008-1-11 19:49 發表 1/11 足球賽事賠率圖片1
j完全真係佢識我,我唔識佢呀....好彩呢個post唔使用jetso分既o者,如果唔係我一定唔玩

如果真係唔買唔舒服既話,我會買川迪和過落去布里斯托流浪客勝2串3

波膽就會買川迪0:0,0:1,0:2 ...
嘩,條2串3收晒$$$呀 ,版主,有冇分加o架

引用:
原帖由 屯門仔仔 於 2008-1-12 08:44 發表 1/11 足球賽事賠率圖片2

嘩,條2串3收晒$$$呀 ,版主,有冇分加o架
你三條波膽,死曬wor,下次繼續努力!!

引用:
原帖由 stupidlamlam 於 2008-1-12 08:54 發表 1/11 足球賽事賠率圖片3

你三條波膽,死曬wor,下次繼續努力!!
波膽死o者,條主客和過晒關都好好分喇,川迪和3倍幾,布里斯托流浪羸3倍幾,乘埋好分過波膽

引用:
原帖由 屯門仔仔 於 2008-1-12 08:57 發表 1/11 足球賽事賠率圖片4

波膽死o者,條主客和過晒關都好好分喇,川迪和3倍幾,布里斯托流浪羸3倍幾,乘埋好分過波膽
咁又係,但布里斯仔,客win,你都估到,果然有料到,川迪,我買了大過漢諾威大,今次唔駛輸.

引用:
原帖由 stupidlamlam 於 2008-1-12 09:03 發表 1/11 足球賽事賠率圖片5

咁又係,但布里斯仔,客win,你都估到,果然有料到,川迪,我買了大過漢諾威大,今次唔駛輸.
哈哈哈,好彩o者,不過睇番近況,往績同埋馬會開出o黎個賠率,
點都睇唔到燦美爾有咩能力可以羸波,最多都係開個和出o黎,
反正與其買和波,咁寧願搏一搏買客羸好過

川迪仲容易睇,佢高班個o個隊多多聲,亦曾經大炒對手,主客和開1.7倍,但係讓一球開到3點幾出o黎
係唔係咁好分先,再睇番佢個大細盤,係度十五十六,大家都係1.8幾,咁既賠率唔開個和,都只會羸1球半球
不過係估佢唔到會開到2:2o者

引用:
原帖由 屯門仔仔 於 2008-1-12 09:15 發表 1/11 足球賽事賠率圖片6

哈哈哈,好彩o者,不過睇番近況,往績同埋馬會開出o黎個賠率,
點都睇唔到燦美爾有咩能力可以羸波,最多都係開個和出o黎,
反正與其買和波,咁寧願搏一搏買客羸好過 ...
咪俾你博lor ,仔仔,今日馬仔,有無心水,提供一下,等我參考參考,波方面,我今晚買左車仔個場,和客,你點睇?

引用:
原帖由 stupidlamlam 於 2008-1-12 09:19 發表 1/11 足球賽事賠率圖片7

咪俾你博lor ,仔仔,今日馬仔,有無心水,提供一下,等我參考參考,波方面,我今晚買左車仔個場,和客,你點睇?
馬仔...就冇喇,馬仔好講運氣...

至於車仔o個場我都諗o左好耐,牌面就肯定車仔羸梗,但係我又唔覺得佢會羸得好容易,就算羸都只會係1球半球
今晚睇定d再出心水喇

thanks