發新話題 Report thanks

男人對女人的傷害

男人天生就要擔起一個家, 擔起一個國家, 如不, 點解20個皇帝19個是男人,
連自己愛的人比你的少少痛都依依哦哦, 還好意思出聲.....(個別例如除外)
罪大惡極????

引用:
原帖由 kellyki26 於 2008-1-4 16:57 發表 男人對女人的傷害圖片1
男人對女人的傷害,不一定是他愛上了別人,
而是他在她有所期待的時候讓她失望。

一個不『懂得』愛妳的男人一點也不『值得』妳愛!
我從不懂得學會懂得!,,但係有時期待既野只有自己知道,,
(例如生日好有心送件衫比佢,佢唔鐘意,因為佢期待會金銀珠寶,花或名牌野之類)..她會失望= ="
這個時候我可以話呢D女人唔值得愛咩?..一件事就決定1個人= ="..如果大家愛大家到分手都係愛大家(冇第3者)
咁好明顯,,呢2個人係因為期待既野唔係愛..或有野比愛重要所以先放棄!!!!!!!!
以上只係例如..想直接"戴"出例子去反應相同的關係!...其他好多...算係誤會!!!

愛明明係感覺,,,但係張變成期待一種普通既野去說明= ="..冇做到會令人失望,,,

回復 shingling 8# 的帖子

各有各睇法.

2010發發發

引用:
原帖由 taro 於 2008-1-5 12:27 發表 男人對女人的傷害圖片2
各有各睇法.
唔要港女
罪大惡極????

引用:
原帖由 BBzon 於 2008-1-5 12:25 發表 男人對女人的傷害圖片3

我從不懂得學會懂得!,,但係有時期待既野只有自己知道,,
(例如生日好有心送件衫比佢,佢唔鐘意,因為佢期待會金銀珠寶,花或名牌野之類)..她會失望= ="
以上只係例如..想直接"戴"出例子去反應相同的關係!...其他好多... ...
絕對同意

BB我也試過。
2010發發發

價值觀不同....是否溝通有問題
罪大惡極????

引用:
原帖由 shingling 於 2008-1-5 12:34 發表 男人對女人的傷害圖片4

唔要港女
你唔要我要 !

thanks