發新話題 Report thanks

吠吠吠

唔知大家有無試過買防吠狗帶呢??
我啱啱上網訂左一個幾十蚊既比我隻衰仔試!
唉...佢帶左鬼咁興趣~係間屋走黎走去...
玩得興奮一樣會吠!!~~唉...我係咪做左waterfish呢...

引用:
原帖由 Cath 於 2007-12-6 23:32 發表 吠吠吠圖片1
唉...佢帶左鬼咁興趣~ 係間屋走黎走去...
玩得興奮一樣會吠!!~~ 唉...我係咪做左waterfish呢... ...
我乜都試過..... 穩定情緒香氛, 防吠狗帶 (一吠即噴 lemon 味).... 就係無試過用電 (唔忍心)

其實要佢唔吠係要慢慢 train 先有用....

有本書我好想買 - Victoria Stilwell 啲書黎教狗
http://www.channel4.com/e ... hedog/book.html

佢都有 TV programme 架..... 我睇過一兩集, 佢教狗真係好西利

但都係一句, 要好有恒心

引用:
原帖由 力力 於 2007-12-7 00:19 發表 吠吠吠圖片2

我乜都試過..... 穩定情緒香氛, 防吠狗帶 (一吠即噴 lemon 味).... 就係無試過用電 (唔忍心)

其實要佢唔吠係要慢慢 train 先有用....

有本書我好想買 - Victoria Stilwell 啲書黎教狗
http://www.channel4.com/ ...
其實佢一向都唔吠嫁..唉..因為最近收養左隻女...少左時間陪佢..佢又學晒隻女d壞習慣..而家間中會吠一兩聲...我怕佢再惡化...聽人講可以試下咪用狗帶囉

本書難買嘛? 我想買一本講claiming signal既書..但我咁耐都未搵到邊度有得賣呀

引用:
原帖由 Cath 於 2007-12-7 00:33 發表 吠吠吠圖片3

其實佢一向都唔吠嫁..唉..因為最近收養左隻女...少左時間陪佢..佢又學晒隻女d壞習慣..而家間中會吠一兩聲...我怕佢再惡化...聽人講可以試下咪用狗帶囉

本書難買嘛? 我想買一本講claiming signal既書..但我咁耐都 ...
本書唔係間間有.... 我之前去過一間大既書店無, 可能去 PageOne 訂啦

我兩隻都係, 以前家姐鍾意吠, 亞妹就唔吠....後黎亞妹學佢, 但家姐依家又唔吠... 比佢兩個激死

引用:
原帖由 Cath 於 2007-12-6 23:32 發表 吠吠吠圖片4
唉...佢帶左鬼咁興趣~ 係間屋走黎走去...
玩得興奮一樣會吠!!~~ 唉...我係咪做左waterfish呢... ...
你係哥基坊的人right???

hehe我認得

引用:
原帖由 力力 於 2007-12-7 00:36 發表 吠吠吠圖片5

本書唔係間間有.... 我之前去過一間大既書店無, 可能去 PageOne 訂啦

我兩隻都係, 以前家姐鍾意吠, 亞妹就唔吠....後黎亞妹學佢, 但家姐依家又唔吠... 比佢兩個激死 ...
Page One  可以訂嗎?? 我就係times 果間搵極都極唔到有教狗書買
引用:
原帖由 kkwingloverubi 於 2007-12-7 08:43 發表 吠吠吠圖片6

你係哥基坊的人right???

hehe我認得
係呀..hehee toffee點啊? 貼d相上黎睇下啦

[quote]原帖由 Cath 於 2007-12-7 10:26 發表 吠吠吠圖片7

Page One  可以訂嗎?? 我就係times 果間搵極都極唔到有教狗書買

可以, 你比書名同作者佢就得

19 123
thanks