發新話題 Report thanks

[美容化妝] 有冇SIS同我一樣收到clinique嘅卡?

引用:
原帖由gettingjeto於2010-3-16 22:01 發表有冇SIS同我一樣收到clinique嘅卡?圖片1
我都係得一包仔..
會唔會係啲ba收埋唔給?佢張卡明明寫住旅行套裝(a set of travel size sample)ga wor,一包仔1.5ml 可以稱得上travel size ma?!

引用:
原帖由yuenwun於2010-3-19 16:54 發表有冇SIS同我一樣收到clinique嘅卡?圖片2

會唔會係啲ba收埋唔給?佢張卡明明寫住旅行套裝(a set of travel size sample)ga wor,一包仔1.5ml 可以稱得上travel size ma?!
不過間間都係得1.5ml咋~呢度每個換到嘅SIS(包括我)都係得1.5ml咋~
平時換嘅都係一支支或一樽樽子,今次就....我反而估計係因為貨SIZE$520得30ml,
所以得一包包子....

引用:
原帖由suki0606於2010-3-19 22:03 發表有冇SIS同我一樣收到clinique嘅卡?圖片3

不過間間都係得1.5ml咋~呢度每個換到嘅SIS(包括我)都係得1.5ml咋~
平時換嘅都係一支支或一樽樽子,今次就....我反而估計係因為貨SIZE$520得30ml,
所以得一包包子.......
biotherm 支美白精華貨size都係30ml
但人地sample 都派左5ml
重要周圍係咁派sample
BIOTHERM 大方好多

引用:
原帖由suki0606於2010-3-19 22:03 發表有冇SIS同我一樣收到clinique嘅卡?圖片4

所以得一包包子.......
我連一包仔都冇,個ba 話反應熱烈,己經換晒......

回覆46# yuenwun 的帖子

咁慘?
我miss 左1包coupon 過期冇去換!

引用:
原帖由yuenwun於2010-3-19 23:32 發表有冇SIS同我一樣收到clinique嘅卡?圖片5

我連一包仔都冇,個ba 話反應熱烈,己經換晒......
下次要襯快去換啦~

奇怪啦>___<
我都係MEMBER 又少買野....
卡又冇...又冇寄野俾我既????

thanks