發新話題 Report thanks

[問題討論] 性行為時唔戴condom

引用:
原帖由 瘋之子 於 2008-2-4 11:40 發表 性行為時唔戴condom圖片1
之前同個朋傾左一些性行為的事
我個朋友話同佢女朋友性行為時不帶condom,佢話
體外射精,再加擦左殺精劑再加特別資勢可以有80%無事(佢話佢fd同佢講)
佢話佢同佢女朋友咁樣行左3年都無事!
之後我同個fd都同時相信,3年...
男女之間既野, 旁人好難比意見架喎

男既唔用, 咪女既食藥囉.... 既然女方都肯為男方冒呢個險.... 身為朋友既真係無乜野可以做到架喎

有啲人係咁, 有事既時候先識驚, 你幫唔到咁多

你個FD係咩時候唔用先﹖如果係尋歡果時唔用就一萬個唔得啦。

係同女友既﹐咪食藥羅...problem solved.
我把傘呢﹖

引用:
原帖由 ohyes 於 2008-2-4 15:12 發表 性行為時唔戴condom圖片2
你個FD係咩時候唔用先﹖如果係尋歡果時唔用就一萬個唔得啦。

係同女友既﹐咪食藥羅...problem solved.
唔係個個女仔都肯食藥架

引用:
原帖由 力力 於 2008-2-4 15:14 發表 性行為時唔戴condom圖片3

唔係個個女仔都肯食藥架
其實點解唔肯呢﹖
我把傘呢﹖

回復 ohyes 18# 的帖子

食藥有幅作用, 同埋食藥短期內唔可以生BB, 要停半年以上先生得.
而且食藥好煩, 日日都要食, 唔記得食又係好煩. 真係唔係個個女仔肯食

引用:
原帖由 bee 於 2008-2-4 15:39 發表 性行為時唔戴condom圖片4
食藥有幅作用, 同埋食藥短期內唔可以生BB, 要停半年以上先生得.
而且食藥好煩, 日日都要食, 唔記得食又係好煩. 真係唔係個個女仔肯食
做完之後用 可樂沖下!!!

引用:
原帖由 bee 於 2008-2-4 15:39 發表 性行為時唔戴condom圖片5
錯錯錯錯錯錯﹗雙反有報告話食避孕藥會減低患子宮癌既機會添。
我把傘呢﹖